Keurmerk sloten, veiligheid in jouw huis of bedrijfspand

keurmerk sloten

Diefstal gebeurt vaker dan gedacht. Dit komt doordat diefstal vaak ook onderschat wordt. Men denkt dat het wel meevalt en dat hun huis of bedrijfspand wel goed genoeg beveiligd is. Wanneer er dan toch wordt ingebroken, hebben ze natuurlijk spijt dat ze hun huis niet beter beveiligd hebben. Wil jij diefstal in jouw huis of bedrijf voorkomen en je veiliger voelen? Hier lees je tips hoe je jouw pand beter kan beveiligen.

Dieven kiezen voor makkelijk

Dieven kiezen vaak voor de makkelijke route. Is er dus een huis wat helemaal niet op slot is? Dan gaan ze liever daar heen dan een huis dat wel op slot zit. Met dit soort kleine, simpele dingen kun je al een diefstal voorkomen. Dieven gaan namelijk echt niet een raam inslaan, als de buren hun raam s ’nachts hebben open staan. Ook gaan ze sneller een huis voorbij wanneer ze een camera zien.

Dieven worden steeds slimmer

Helaas worden er ook bij mensen ingebroken die wel hun deur op slot hebben en hun ramen dicht. Hoe dat komt? Omdat tegenwoordig veel mensen hun raam dicht doen en hun deur op slot. Als iedereen in dat gebied dat doet, dan moeten ze toch een keuze maken. Daarom is alleen je deur op slot doen niet altijd genoeg om diefstal te voorkomen.

Keurmerk sloten gebruiken

Keurmerk sloten zijn sloten voor een huis of bedrijfspand, die door de politie zijn goedgekeurd. Dit betekent dat ze diefstal vrij zijn. Dieven zijn misschien wel slim en worden steeds slimmer, maar ze komen niet zomaar in huizen met keurmerk sloten. Deze keurmerk sloten heb je vaak in verschillende soorten verkrijgbaar. Zo heb je sloten voor ramen en voor deuren. Wanneer je sloten gebruikt met een keurmerk, dan weet je dat je veilig bent en hoef je nergens bang voor te zijn. Zorg er dan wel voor dat je de keurmerk sloten dan ook echt gaat gebruiken!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *