Cambridge Engels Cursus uitstekend

Ben jij gemotiveerd om jezelf verder te verdiepen in de Engelse taal en daarmee een uitstekende taalkundige te worden. Neem dan eens van E-for-Excellence een Cambridge Engels Cursus om jezelf verder te verbeteren in je Engels. Talen zijn tegenwoordig belangrijker dan ooit. Aangezien de wereld steeds sneller gaat qua vervoer en bericht vervoer is het steeds belangrijker om je medemens beter met de dag te begrijpen. Want als je elkaar niet begrijpt, dan ga je elkaar wantrouwen. Dat zorgt ervoor dat de wereld er niet vriendelijker op wordt. Daarom is het altijd belangrijk om elkaars taal te spreken. Meestal is het zo dat de gemiddelde persoon op de wereld absoluut geen Nederlands kan. Maar dat is ook vrij logisch aangezien er maar slechts 24 miljoen mensen Nederlands spreken, terwijl er in het Engels wel 335 miljoen moedertaalsprekers heeft plus nog  eens 750 miljoen mensen Engels als vreemde taal heeft.

 

Leer meer Engels leer meer van andere landen

Engels is niet voor niets een enorm grote taal, want als je op een landkaart kijkt waar mensen allemaal Engels spreken dan is dat tegenover Nederland vele malen meer. Het Engels komt officieel uit het Verenigd Koninkrijk en heeft zich uitgezet naar Noord-Amerika, grote delen van Afrika en Azië en tot slot heel Oceanië beschikt de Engelse taal. Wil je tussen deze mensen voegen is een Cambridge Engels Cursus geen overbodige luxe. Ook veel landen die andere officiële taal hebben beschikken over de kennis van de Engelse taal. Daarmee spreekt ook Europeanen naast hun eigen taal tegenwoordig vaak ook de Engelse taal. Waardoor die mensen ook onder elkaar met deze taal communiceren.

 

Waar ga je heen neem de taal mee

Waar je ook heen gaat, de Engelse taal meenemen is nooit verkeerd. Op vakanties is er altijd wel een mogelijk om Engels te spreken en is Nederlands niet altijd mogelijk als je de grens overgaat. Als je bijvoorbeeld wat dingen wilt opzoeken waar je goed Engels nodig hebt is altijd handig om de Cambridge Engels Cursus op zak te hebben, omdat je daarmee ook moeilijkere Engelse dingen kan begrijpen.

 

Genoeg redenen om die vreemde taal niet meer vreemd te vinden

Dat de Engelse taal ook in Nederland belangrijker wordt is duidelijk. Tegenwoordig worden alle nieuwe woorden die in de Nederlandse taal komen vanuit Engelse woorden gebaseerd. Denk maar aan het woord Fake News. Ook bij bepaalde beroepsvakken is de Cambridge Engels Cursus geen overbodige luxe.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *