Pet borduren met datgeen wat je mooi vindt

Heb je weleens gaaf gevonden om je eigen naam op iedere soort kledingstuk te zetten die je ook maar hebt. Laat dan ook naast je jas en je vest ook je pet borduren. Stel maar eens voor hoe gaaf. Je bent bijvoorbeeld lid van een plaatselijke voetbalclub waar je al van kinds af aan samen met je vrienden aan het voetballen bent. Je bent nu meerderjarig en je hebt daar bij de jeugd leren voetballen en je bent tegenwoordig trainer bij een van de jeugdteams waar je broertje in speelt. Naast trainingen geven zit je daar ook bij het bestuur. Als bestuur hebben jullie vaak overlegd namelijk en jullie zijn tot de conclusie gekomen dat het misschien wel gaaf is om je eigen logo’s te borduren. Van sokken, tot broeken naar een shirtje en misschien beetje gek maar ook op een pet.

 

Mensen zien het sneller staan

Een logo op een pet borduren heeft meerdere voordelen namelijk. Ten eerste een logo erom om herkent te worden. Denk maar aan bitmoji’s als je die stuurt weet je namelijk wat mensen voor een emotie hebben. Ook een logo van een bedrijf geeft een herkenningspunt voor mensen die niet direct weten waar en bij wie ze moeten zijn. Door een logo vergroot je de kans dat mensen weten waar ze terecht moeten en als je het op een pet hebt staan dan komt extra in beeld. Want je kijkt vooral naar het hoofd als je met iemand in gesprek bent en als diegene een pet op heeft komt dat logo ook steeds in beeld. 

 

Laat jezelf zien en het wordt gewaardeerd

Wil jij je ergens voor sterk staan of wil je snel voor iets aangesproken worden. Ga je pet borduren met het boodschap die je bij je draagt. Wil je bijvoorbeeld ergens een bijdrage voor bijvoorbeeld voor het goede doel of wil je op een populaire vakantieplaats snel aangesproken worden door meiden die je even aanspreken. Dat maakt het natuurlijk leuker om even je naam, motto of logo van je vriendengroep erop te zetten. 

 

Eigen keuze

Wat wil je nou echt een eigen pet borduren. Bijna alle stoffen kan op geborduurd worden dus er is veel mogelijk als het gaat om ergens iets op borduren en daarmee kan je ook een eigen ontwerp erop te bedenken. Denk maar aan hetzelfde als merche wat veel youtubers verkopen deze dagen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *